Home      Archief      Links      Contact
 
Spokentochten Appelschase Hof succes
Regio Appelscha


Afgelopen vrijdag 2 november en zaterdag 3 november was het zover spokentochten 2018 vonden voor het eerst plaats bij De Appelsche Hof met maar liefst 125 deelnemers verdeeld over 2 avonden was het griezelen geblazen rondom De Bosbergtoren.

Bij binnenkomst kregen de deelnemers c.q. waaghalzen heksenthee met halloween cupcake waarna om half negen een spannend verhaal werd voorgelezen door Heleen Hartlief onderbroken door een woedende dorpsslager die met een kettingzaag probeerde de dochter des huizes te pakken krijgen wat gelukkig niet lukte. De eerste deelnemers gingen rond negen uur de deur uit om een rondje te maken op het Bosbergpad via de herder bij de Bosbergtoren, de enge vrouw bij de grabbeldoos, handschoenenboom horrorbruid, kriebeltouw bij het Openluchttheater, een mummmie, Freddy Krueger the scissormen, en Appie ( Snoepie happie) de geflipte slager en diverse andere onheilspellende figuren kwam bijna iedereen weer veilig terug in De Appelsche Hof waar de deelnemers een heerlijk dampend kommetje soep kregen en lekker warme hapjes.

Al met al een zeer geslaagde spokentocht wat volgend jaar zijn vervolg krijgt in de eerste weekend van november.

De eerste spokentocht werd o.a. een geweldig succes door fantastisch schminkwerk van Nadieh van der Velde plus assistente en Marjan Wieringa.
Onze dank gaat ook uit naar de geweldige inzet van het spokenteam onder aanvoering van Larrissa van Berg en Wouter Nieuwenhuis
Op naar een spookvol 2019!

05-11-2018
Foto's
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha
Regio Appelscha


Terug
© Copyright 2005 - 2019 RegioAppelscha.nl