Home      Archief      Links      Contact
 
Inloopavond Laudando
Regio Appelscha


Heb jij altijd al eens willen proberen om een instrument te bespelen of wil je een oude hobby weer oppakken? Wacht dan niet langer! Muziekvereniging Laudando organiseert dinsdag 21 januari een inloopavond voor iedereen! Ouders en jeugd vanaf 8 jaar zijn welkom tussen 18.45 en 19.45 uur. Oudere jeugd en volwassenen beginnend of ervaren zijn welkom tussen 19.45 en 22.00 uur.

Er kan kennis gemaakt worden met trompet, cornet, bugel, hoorn, trombone, bas, euphonium, bariton, sax en verschillende soorten slagwerk. Tijdens deze inloopavond kun je deze instrumenten allemaal uitproberen. Mocht je besluiten om lid te worden, dan hoort daar een instrument in bruikleen van de vereniging bij. Er hoeft dus niet zelf een duur instrument worden aangeschaft. Er zijn mogelijkheden voor het volgen van muzieklessen voor blazers en slagwerk in Appelscha zelf. Tijdens de inloopavond zullen leden, dirigent en docenten slagwerk en saxofoon graag informatie geven.

Muziekvereniging Laudando is een gezellige en actieve muziekvereniging uit Appelscha. Sinds september 2019 staat het orkest onder leiding van Hans Toebes. Er wordt gerepeteerd op de dinsdagavond. Af en toe neemt Laudando deel aan concoursen of festivals en komt daarmee uit in de 5e divisie. Daarnaast organiseren we verschillende concerten. Dit jaar geven we op 27 juni een uniek concert in het openluchttheater de Koele. Als muzikant met enige ervaring is dit een mooi moment om het muziek maken weer op te pakken om mee te kunnen spelen zaterdag 27 juni.

Naast de twee jeugdorkesten en het A-orkest is ook het Smeilorkest onderdeel van muziekvereniging Laudando. Mocht je geen interesse hebben in de fanfare, maar wel graag mee willen spelen in het dweilorkest dan is dat zeker mogelijk.

Contact opnemen met het bestuur kan via info@laudando.nl. Kijk ook eens op onze facebookpagina of website www.laudando.nl.

Je bent van harte welkom tijdens de vrijblijvende inloopavond 21 januari. Deze vind plaats bij Bargezellig Vaart ZZ 95 in Appelscha. Dit is de vast les- en repetitielocatie van Laudando.
12-01-2020


Terug
© Copyright 2005 - 2020 RegioAppelscha.nl